Butiker – Köp Liggunderlag Online

Du kan köpa allt ifrån billiga till väldigt avancerade och påkostade liggunderlag på nätet. Oavsett om du bara är ute efter något billigt att ligga på eller om du vill har något bättre och mer lämpligt för vandring så finns det pengar att spara genom att köpa det online.

E-butiker som säljer liggunderlag online

Outnorth
Outnorth LogoOutnorth har ett väldigt bra utbud av liggunderlag till ett väldigt bra pris från märken som Exped och Thermarest. Outnorth har snabba leveranser och fraktfritt över 500kr.
http://www.outnorth.se

Outdoorexperten
outdoorexpertenOutdoorexperten är en webbutik inriktad på uteliv och friluftsliv. Här hittar ett stort utbud av liggunderlag och utbudet skiljer sig en del från andra butiker. Det är fri frakt om du handlar för över 500kr.
http://www.outdoorexperten.se

Tänk på detta innan du köper liggunderlag

Om du planerar att köpa ett liggunderlag har du förhoppningsvis en hyfsat bra bild av vad du ska ha det till och således även vad för typ av liggunderlag du behöver.

Om du inte ska vandra med liggunderlaget så förmodligen inte vikten eller storleken lika kritisk som om du skulle. Detta gör att du i princip kan välja liggunderlag helt efter komfort istället.

Om du ska vandra så vill du helst ha ett uppblåsbart liggunderlag och dessa påminner mycket om luftmadrasser men väger väldigt mycket mindre och många bra modeller har mer än bara luft som isolering. Det finns en hel del billiga liggunderlag som har ett tillräckligt högt R-värde för att fungera under 3 säsonger och bra nog för att vara värda att satsa på. Ofta ligger priset på dessa från 600 kr och uppåt beroende på tillverkare, modell och storlek.

Om du ska använda ditt liggunderlag på vintern (gäller även tidig vår och sen höst) så är det kritiskt att liggunderlagets R-värde är bra nog, alltså hur bra det isolerar dig mot kyla. Om du vet med dig att du ska (eller drömmer om) vandra i kallare klimat så kan det vara värt att direkt satsa på ett riktigt bra liggunderlag som håller ett tag. Om du kan tänka dig att lägga 1500 kr eller mer så finns det väldigt bra liggunderlag för det priset som fungerar ner till ca – 40 grader. Vi har tagit fram några av de liggunderlag som vi anser är bäst och om du inte vet vad du behöver så kan det vara värt att titta på dem.